VVS bemutatása:

A VVS stúdiója a Vásárhelyi Pál Kollégium B épületének 119-es ajtaja mögött található. Ha az ajtó feletti piros lámpa világít, odabent adás készül, tehát számíts rá, hogy bebocsáttatásod után nem igen zajonghatsz. Ez leggyakrabban kedden este 8 órától fordulhat elő.
Ez az a kör az építőmérnöki karon, amelyik megörökíti egyetemista éveid olyan állomásait, mint a gólyatábor, gólyabál, felezobál, diplomaosztó.
Ez az a kör, amelyik elkísér építőipari kirándulásokra, hogy a szakmai érdeklődésűeknek is tudjon újat mutatni.
Ez az a kör, amelyik videót készít életed legjobb Palibácsis partyjáról, Klubbos koktélozásáról, fürdős bulijáról, vagy a városfelforgatásról még pelyhesállú korodból...
Ez az a kör, amelyik documentálja mikor és "mit tettél tavaly VN-en".
Ez az a kör, amelyik segít emlékezni, hogy is végződött az a bizonyos este, amikor lementél a Drönkbe egy sörre...
Ha szeretnél ehhez a körhöz tartozni, gyere el a gyűlésünkre, amit minden héten kedden 19 órától tartunk a stúdióban.

Működés:

A jelentkezőkre minimum fél év jelölt-lét vár. Ezen idő alatt a jelölt lehetőséget és segítséget kap, hogy alapvető ismereteket sajátítson el opreatőri, riporteri, vágói és technikusi feladatkörben, valamint megismerkedjen a Stúdió felszereléseivel, a kamerától a vágóprogramig. Minden évben, hagyományosan a nyáron megtartott stúdiós hétvégén döntjük el (az addig végzett munkáját értékelve), hogy a jelöltek közül kik lehetnek a Stúdió teljes értékű (ú.n. aktív) tagjai.
Az aktív tagoknak joga van önállóan tevékenykedni a Stúdióban (jelölt csak aktív tag jelenlétében tartózkodhat ott), valamint szavazati joga van a döntések meghozatalakor.

A kör tagjai 4 félév aktív köri tevékenység után válnak jogosulttá az öreg VVS-es címre. Az öregek részt vehetnek az adásokon, és egyéb Stúdiós rendezvényeken, de nincsenek kötelezettségeik.