50órás adás:

A tavaszi féléven a Kultúrális Hét eseményei között szerepel a Stúdió által megrendezésre kelülő 50 órás adás, mely a tagok évközi munkáit sorakoztatja fel egy adott fogalom (téma) köré csoportosítva. Vágott anyagok, élő riportok, főző show, reggeli torna, stb... tarkítják a műsor palettáját.
Több ismert vendéget köszöntöttünk már a Stúdióban az elmúlt évek alatt. Néhány közismert vendég a teljesség igénye nélkül: Bessenyei Péter (Műrepülő világbajnok), Péterffy Bori (énekes), Szécsi Zoltán (vizilabdázó), Palik László, ValóVilág lakói, Máté Kriszta, Vágó István, Kontroll című film szereplői.
Vendégeink között köszöntöttünk már nem egy olyan egyetemi alkalmazottat, akik az építőmérnök hallgatók már jól ismernek. Ilyen volt például: Dr. Farkas György (HSZ tanszékvezető), Dr. Kisgyörgy Lajos (Dékánhelyettes, UVT tanszék), Dr. Bódi István (HSZ tanszék), Dr. Józsa János (VIT tanszékvezető, dékánhelyettes), Dr. Zsigovics István (EAT tanszék).

2011-es 50órás programja
További információkért figyeld a plakátokat és a VVS adásait.

Happening:

A HAPPENING egy kellemes szombati kirándulás és piknik a Budakeszi Vadaspark környékén. Ilyenkor lehetőség van a szorgalmi időszak feszülségeinek levezetésére a jó levegőn. A megfáradt hallgatókat a nap végén a Stúdiósok bográcsban főzött meleg étellel várják, és közben gondoskodnak arról is, hogy a helyszínen jóféle nedűhöz jussanak. Jó emberek sörrel, esetleg egy jó fröccsel és mások üdítővel olthatják szomjukat.

További információkért figyeld a plakátokat és a VVS adásait.